μήνυμα

μήνυμα

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος μιλάει για την ενότητα της Πίστεως των Ορθόδοξων, των παπικών και των μουσουλμάνων!

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Είναι να κλαίμε όταν οι παρανομούντες αιρετικοί οικουμενιστές μπορούν να τελούν τις ανομίες τους με τις ευλογίες της Εκκλησίας, και ταυτόχρονα οι ενεργούντες  κατά τας επιταγάς των Ιερών κανόνων, να διώκονται ως άνομοι και παράνομοι. Κύριε σώσον την Εκκλησία Σου.
π. Φώτιος Βεζύνιας.

Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος (Εκκλησία της Σερβίας) μιλάει για την ενότητα της Πίστεως των Ορθόδοξων, των παπικών και των μουσουλμάνων!

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός παπικού ναού στο Μπαρ (Μάουροβούνιο), ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος δήλωσε τα εξής, δίνοντας στον καρδινάλιο το σταυρό (3:41-4:40):

''Η σημερινή αυτή τελετή αποτελεί τη συνέχεια ενότητας της Πίστεως, μέσω αυτού του ναού, αφιερωμένου στον Απόστολο Πέτρο. Ο Απόστολος Πέτρος είναι κορυφαίος Απόστολος, τον οποίο αναγνωρίζουν και στην Ανατολή και στη Δύση. Ειδικά αναγνωρίζεται η δική του ομολογία της Πίστεως στο Χριστό ως Υιό του Θεού. Το Μπαρ πάντα ήταν ο τόπος διάχυσης της Δύσης και της Ανατολής, αλλά πρόσφατα εδώ εμφανίζεται επίσης κι αυτή η μακρινότερη Ανατολή - το Ισλάμ.''
μετέφρασε στα ελληνικά ο Μάρκο Πεϊκοβιτς
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΙΚΟΥ ΝΑΟΥ