μήνυμα

μήνυμα

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχή της Ινδίκτου – Από τη νέα εποχή του Ιησού Χριστού, στη νέα εποχή λατρείας της γης.


Από το «κηρῦξαι ἐνιαυτὸν Κυρίου δεκτόν» στην «Παγκόσμια Ἡμέρα Προσευχῆς γιὰ τὴ Φροντίδα τῆς Δημιουργίας»
«Σε λίγο μέσα εις τις Ακολουθίες μας θα λέμε βλαστήμιες και θα θεωρούνται ότι είναι Ορθοδοξία[π. Γεώργιος Μεταλληνός].

***
Η μετα τυμπανοκρουσιών ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ψευδο- ‘Πανορθόδοξης Συνόδου’ της Κρήτης για την ‘Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας’ ως κοινή ημέρα εορτασμού και προσευχής με τους παπικούς, όχι μόνο απηχεί το οικουμενιστικό πνεύμα αυτής της παναιρετικής ψευδοΣυνόδου, όχι μόνο αξιοποιεί τα πορίσματά της, αλλά ανοίγει και νέους ‘ορίζοντες’ ..
Την πρώτη ημέρα του Εκκλησιαστικού Έτους οι Πατέρες της Εκκλησίας μας όρισαν να ακούγεται στους Ναούς η ακόλουθη περικοπή από το κατά Λουκάν Ευαγγέλιον 4, 16-22. Σε αυτήν την περικοπή ο Ιησούς Χριστός πηγαίνει στη συναγωγή της Ναζαρέτ και ανακηρύσσει την έναρξη μίας νέας εποχής με τον ερχομό Του, όπως είχε προφητεύσει ο Προφήτης Ησαΐας.
Αυτήν την πρώτη ημέρα της Ινδίκτου όρισαν οι Πατέρες να διαβάζεται η συγκεκριμένη Ευαγγελική περικοπή για ευνόητους λόγους και έρχεται τώρα αυτήν ακριβώς την ημέρα –και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό– ο Βαρθολομαίος και οι συν αυτώ οικουμενιστές (και ο προκάτοχός του Πατριάρχης Δημήτριος Α’) να υποτονίσουν την ανακήρυξη που έκανε ο Ιησούς Χριστός για την εποχή Του και να μας εισάγουν σιγά – σιγά σε μία άλλη νέα μετα-χριστιανική αντίχριστη εποχήμιας παν-ανθρωπότητας που ασχολείται με παν-ανθρώπινα ζητήματα. Εισάγουν έντεχνα μία άγνωστη για την Ορθοδοξία εορτή που φέρει παγανιστικό χαρακτήρα και μέλλει να αποτελέσει την βάση και κοινό σημείο αναφοράς των διαθρησκειακών ‘διαλόγων’, δηλαδή της πανθρησκείας και της ειδωλολατρείας.
Σοφατίζουν με ‘ορθοξολογία’ την δήθεν ανησυχία τους για το περιβάλλον ενώ στην πραγματικότητα υλοποιούν ένα μακροχρόνιο σχεδίο της αντίχριστης παγκόσμιας ελίτ που θέλει να ενώσει όλον τον κόσμο κάτω από μία κυβέρνηση και μία θρησκεία.
* Όλη αυτή η ιστορία με το οικολογικό κίνημα ξεκίνησε το 1968 με την ίδρυση της Λέσχης της Ρώμης. Η βασική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί μία κρίση η ‘λύση’ της οποίας θα απαιτούσε μία ενιαία παγκόσμια κινητοποίηση. Η γνωστή μέθοδος problem – solution. Σε μία κοινή εργασία τους με τίτλο Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση [The First Global Revolution] δύο επιφανή μέλη της Λέσχης της Ρώμης οι Alexander King & Bertrand Schneider γράφουν: «Στην αναζήτηση για έναν νέο εχθρό που θα μας ενώσει, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η μόλυνση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρεμφερή θα είναι αρκετά για το σκοπό μας….Όλοι αυτοί οι κίνδυνοι φυσικά, θα πρέπει να προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση, πράγμα που θα απαιτήσει μια παγκόσμια αντίδραση
* Το 1992 όταν έγινε η Διάσκεψη για τη Γη [Earth Summit] τα πράγματα ξεκαθάρισαν ακόμη περισσότερο. Ο Μόρις Στρονγκ και ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, μέλη της Λέσχης της Ρώμης, συνέταξαν τον Καταστατικό Χάρτη της Γης που παρήγαγε εκείνη η διάσκεψη. Δήλωσαν τότε ότι η ελπίδα ήταν πως αυτό το έγγραφο θα αναγνωριζόταν ως οι Δέκα νέες Εντολές, με τον περιβαλλοντισμό (οικολογία) ως τη νέα Μία Παγκόσμια Θρησκεία. Λίγο αργότερα το 1996 ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ δήλωσε επίσης: «Η περιβαλλοντική κρίση θα είναι η διεθνής καταστροφή που θα ξεκλειδώσει την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση».
* [Αυτά τα ολίγα αναφέρω από εδώ: Ατζέντα 21, (Αειφόρος Ανάπτυξη) – Τα Ηνωμένα Έθνη και η Λέσχη της Ρώμης αποκαλύπτονται  για να κινήσω το ενδιαφέρον του αναγνώστη να ερευνήσει λίγο παραπάνω το θέμα και να μην μασάει με τον κάθε χριστομάχο που επιχειρεί να αλλοιώσει το Ιερό Ευαγγέλιο.]
Η ελίτ έχει μιλήσει ξεκάθαρα. Η οικολογία θα ξεκλειδώσει τη νέα παγκόσμια τάξη, τη νέα εποχή της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και της μίας παγκόσμιας θρησκείας. Κάτι άλλο επίσης πολύ σημαντικό και ενδεικτικό. Γνωρίζουμε από τις Γραφές ότι όταν έλθει ο Αντίχριστος θα προσπαθεί ο ταλαίπωρος να αντιγράψει τον Ιησού Χριστό και βλέπουμε εδώ να γίνεται το ίδιο πράγμα. Βλέπουμε δηλαδή ότι ακόμη και ο δρόμος που του ανοίγεται από τους προδρόμους του τους οικουμενιστές αντιγράφει τον Ιησού Χριστό. Πολύ χαρακτηριστικό αυτό. Την ημέρα που στην Εκκλησία μας ο Ιησούς Χριστός κηρύττει τη νέα εποχή Του, την ίδια ακριβώς ημέρα εισάγουν ύπουλα και καμουφλαρισμένα την ειδωλολατρική εποχή του Αντιχρίστου.
Τι θα κάνουμε τώρα λοιπόν; Θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε προσευχούλες για τη γη και θα καθόμαστε να τις ακούμε στις Ιερές Ακολουθίες;
Απορώ πως μπορούν να κοιμούνται ακόμα οι επίσκοποι τα βράδια. 
Παραθέτω την ωραία ομιλία του σεβαστού π. Θεοδώρου Ζήση που με παρακίνησε να γράψω αυτό το μικρό σχόλιο. Σε αυτήν την ομιλία που έχει ως κύριο θέμα την αρχή της Ινδίκτου, ο π. Θεόδωρος Ζήσης επεξηγεί την σχετική Ευαγγελική περικοπή που όρισαν οι Πατέρες και κάνει τον απαραίτητο και επίκαιρο σχολιασμό.
Φαίη για το ιστολόγιο ΑΒΕΡΩΦ
Πηγή βίντεο elena1111ful