μήνυμα

μήνυμα

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ντροπή σας για την κατάντια της Ελλάδας!

Μήνυμα αναγνώστη
Μήνυμα αναγνώστη: Ντροπή σας για την κατάντια της Ελλάδας! - Φωτογραφία 1Ποτε θα το καταλαβετε πια; Πότε; Δεν θα ζησετε για πάντα και κανείς δεν θα το κάνει..
Φτάνει πια. Ειμαι 23 χρονών και βλέπω το μέρος που μεγάλωσα γεννήθηκα να καταστρέφεται αργα και βασανιστικά με σκοπό να πλουτίζουν οι λίγοι.
Γιατί κύριε Σαμαρα; Τι σας φταίμε εμείς και όλοι οι υπόλοιποι Ελληνες που προσπαθούν να επιβιώσουν πια.. Επιβίωση κυριε Σαμαρα οχι διαβίωση. Πιστευω συνδητοποιειτε την κατάσταση; Πεινάτε; Υπάρχει κόσμος που πεινάει το έχετε δει με τα μάτια σας γιατι οι καθημερινοί Ελληνες κάτι που δεν είστε εσείς το παρατηρούμε καθημερινά. Οταν μιλάμε για δημοκρατία και όταν στο σχολείο σου μαθαίνουν για την Δημοκρατία αλλιώς την φαντάζεσαι όχι αυτό το πράγμα το οποίο το ονομάζεται "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... Η ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ και πρεπει να μαθαίνουμε απο αυτά και απο τα λαθη μας. Ετσι δεν είναι; Κανω λάθος κυριε Σαμαρα-Κουβελη-Βενιζελο;
Δεν σας φτάνει αυτό που ζούμε ενώ εσείς είστε στις πανάκριβες βίλες σας και στα ταξίδια σας σε όλο το κόσμο! Που είναι η δικαιοσύνη που είναι ισότιμη προς όλους; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ. Στο μέλλον αν με το καλό ζούμε ( το ευχόμαστε όλοι μας) θα έχω να θυμαμαι για τους ανθρώπους που κατέστρεψαν ενα απο τα ιστορικότερα κράτη... Αλλα μην ξεχνατε οτι είστε Ελληνας και να ξέρετε ο Ελληνας δεν τα παρατάει ποτέ ευκολα και ξέρει να κρίνει έστω και αν το κάνει αργά! ΝΑ το ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!
Αναγνώστης

πηγή: http://www.newsnow.gr

Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας