μήνυμα

μήνυμα

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΝ ΠΟΙΜΝΙΟ.. ΦΩΝΑΖΕΙ..

Έλαβα το παρακάτω e-mail και σας το προσφέρω αυτούσιο.
Αν θες να δεις ποιος είναι ο δολοφόνος δες ποιον εξυπηρετεί το έγκλημα.
Η θλίψη της απουσίας περίθαλψης, και οι άλλες θλίψεις που ακολουθούν, έχουν σκοπό το χάραγμα. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Χθες το μεσημέρι ήμουν στα γραφεία του ΙΚΑ, για να κάνω αίτηση να πάρω πίσω τα χρήματα που έδωσα για κάποια φάρμακα. Εκεί λοιπόν, υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι που είχαν έρθει από τα χαράματα, για να βρούνε νούμερο. Εγώ πήγα στις 8:30 και τελείωσα στις 15:20. Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος, γκρίνιαζε και φώναζε, γιατί υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία. Το κράτος φυσικά ανύπαρκτο. Εκεί μέσα είδα ένα μικρόκοσμο της κοινωνίας μας, όπως την έχουν καταντήσει οι προδότες πολιτικοί μας, δηλαδή άνθρωποι αγανακτισμένοι που ταλαιπωρούνται από το κράτος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν μια κυρία (ελληνίδα) που είχε ζήσει στη Γερμανία και διαφήμιζε σε όλους την περίφημη κάρτα υγείας που υπάρχει στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαικές χώρες. Έλεγε οτι εκεί η εξυπηρέτηση ήταν άμεση, γιατί μέσα στην κάρτα υπήρχαν όλα τα στοιχεία του καθενός, το ιατρικό ιστορικό του, τί φάρμακα παίρνει, ποιός γιατρός τον παρακολουθεί κ.λ.π.
Έλεγε επίσης οτι η συνταγογράφηση στη Γερμανία γίνεται ηλεκτρονικά και το σύστημα υγείας είναι σχεδόν τέλειο. Οι καημένοι ταλαίπωροι ασφαλισμένοι που περιμένανε, ακούγανε με δέος και θαυμασμό για την περίφημη αυτή κάρτα υγείας και για το πόσο μπροστά είναι στην οργάνωση αυτή η χώρα και η Ευρώπη γενικά.Οι περισσότεροι ευχήθηκαν να είχαμε κι εμείς στην Ελλάδα μια τέτοια κάρτα, για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία. Μετά την κάρτα υγείας τι θα μας πασάρουν; Πιθανόν μια φορολογική κάρτα, για να μην υπάρχει εισφοροδιαφυγή, μια ασφαλιστική κάρτα για τα ένσημα, μια κάρτα που θα αντικαθιστά τα χρήματα, μιας και η εγκληματικότητα έχει φτάσει στο ζενίθ, και τέλος μια κάρτα που θα αντικαταστήσει τις ταυτότητες, για να μπορέσουμε επιτέλους να λύσουμε το πρόβλημα των λαθρομεταναστών. Και στο τέλος να τις ενώσουμε όλες σε μια, για ευκολία, κι αν δούμε οτι χάνονται ή κλέβονται να βάλουμε το τσιπάκι κάτω από το δέρμα μας και θα λύσουμε όλα τα προβλήματα.Έχω ακούσει κι από δικούς μου ανθρώπους που θαυμάζουν την οργάνωση των ευρωπαίων, οτι μια τέτοια ηλεκτρονική κάρτα θα μας έλυνε τα προβλήματα και οτι θα ήταν από τους πρώτους που θα την παίρνανε. Εκείνη τη στιγμή θυμήθηκα τους άγιους πατέρες της εκκλησίας μας, που μας έλεγαν οτι στα έσχατα χρόνια, δεν θα μας επιβάλλουν το σφράγισμα, αλλά θα παρακαλάμε εμείς να το πάρουμε. Και το βλέπω να αρχίζει να πραγματοποιείται, και στεναχωριέμαι πολύ που οι άνθρωποι πηγαίνουν μόνοι τους μέσα στην φάκα που ετοιμάζουνε αυτοί οι μισάνθρωποι, τα τσιράκια του πονηρού. Κάτι άλλο που δεν είχα σκεφτεί ακούγοντας αυτή την κυρία, ήταν οτι μας οδήγησαν μετά τον πόλεμο στην μετανάστευση, για να διασκορπίσουν τους Έλληνες διώχνοτάς τους από την πατρίδα τους, αλλά και για να αποκτήσουν κι αυτές τις ευρωπαικές νοοτροπίες, τον φράγκικο τρόπο σκέψης, το ευρωπαικό πνεύμα και μετά γυρίζοντας στην πατρίδα να τα μεταφέρουν εδώ σε εμάς, για να θαυμάσουμε την άψογη ευρωπαική οργάνωση και να τους μιμηθούμε.
     Επίσης, σήμερα το πρωί σε μια ενημερωτική εκπομπή ήταν ο διευθυντής του ΣΔΟΕ, που τόνισε την σπουδαιότητα της ηλεκτρονικής μηχανογράφησης και της τεχνολογίας γενικά για το έργο τους, και ανέφερε οτι βρίσκονται κοντά στη λύση για τους φοροφυγάδες, με τη βοήθεια των υπολογιστών, μέσω των οποίων θα γίνονται αυτόματα οι φορολογικοί έλεγχοι κι οτι θα ήταν απαραίτητο να είναι όλες οι υπηρεσίες online για διευκόλυνσή τους. Θέλουν κι εμάς να μας συνδέσουν online με την κόλαση,με το σφράγισμα και να αρνηθούμε τον Κύριό μας! Σε άλλο κανάλι ήταν ο διευθυντής του ΙΚΑ, που μεταξύ άλλων ανέφερε πόσο αναγκαίο είναι να να βρεθεί ένας τρόπος να εξαλειφθεί η ανασφάλιστη (μαύρη)  εργασία.Όλοι  ψάχνουν τρόπους και λύσεις για αδιέξοδα στα οποία οι ίδιοι μας οδήγησαν. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, να ξυπνήσουμε οι Έλληνες και να καταλάβουμε οτι θέλουν να μας επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία του αντιχρίστου. Ποιοί τα κάνουν αυτά; Οι πρόδρομοί του φυσικά, που ετοιμάζουν τον δρόμο για τον ερχομό του. Ας ξυπνήσουμε!

Τα συμπεράσματα δικά σας
Όπως και οι αποφάσεις....
Χαίρετε εν Κυρίω
π. Φώτιος Βεζύνιας